Etusivu

Visio

TAPAHTUMAKALENTERI

Tule tietoiseksi

• Miksi tulla tietoiseksi

• Valon Työkalut

• Kurssipaikka ja opettajat

• Tulosta esite

Meditaatio

Kaiken A & O

Uutiset

Viestit

Linkit

Uuden elämän luominen-kurssi

 

 

 

 

 

 

 

 

Miksi tulla tietoiseksi Valokehosta?

Tullessasi tietoiseksi Valokehostasi, Sinulle tulee korkeamman värähtelyn sävel,
joka voi positiivisesti muuttaa elämääsi ja samalla vaikuttaa maailmaan ympärilläsi.

Valokehon herättäminen auttaa Sinua näkemään selkeämmin mitä olet tullut tänne tekemään, nostaen verhot, jotta voit nähdä enemmän tarkoituksestasi ja siitä kuka olet.

Voit vetää puoleesi mahdollisuuksia muuttaa maailmaa säteillessäsi enemmän valoa.

Tullessasi tietoiseksi valokehostasi, voit tulla yhä enemmän tietoiseksi henkisen kasvusi tiestä, valaistumisesta ja suuremmasta maailman palvelusta.

Valokehosta tietoiseksi tuleminen luo suuren muutoksen henkilökohtaisiin suhteisiisi. Energiasi tullessa korkeammaksi, kauniimmaksi ja säteilevämmäksi, ihmiset tulevat toimimaan ja ajattelemaan korkeammalla ja rakastavammalla tavalla ympärilläsi ilman, että yrität muuttaa heitä.

Sydämesi aukeaa, ja ymmärrät mitä tarkoittaa rakastaa kuten Korkeampi Minäsi.

Valokehostasi tietoiseksi tuleminen saattaa antaa Sinulle korkeamman kontrollin tunteistasi ja mielestäsi. Ymmärtäessäsi valokehoasi, ja sitä, että jatkuvasti luot sen muodostavaa energiaa, voit luoda sisäisen valaistuneisuuden, henkisen selkeyden ja avoimen sydämen.

Harmonisoidessasi energioitasi kykenet helpommin elämään jokapäiväistä elämää korkeammassa virrassa. Sinun ei tarvitse työskennellä lujasti ja “taistella” saadaksesi ihmissuhteesi ja elämäsi toimimaan.

Valokehon keskusten työstäminen voi korostaa mitä tahansa muuta valitsemaasi tietä tai tekniikkaa, joiden käyttämisestä nautit. Valokehon keskukset saattavat huomattavasti korostaa meditaatioita, kehon käsittelyjä tai muita valitsemiasi terapioita. Jos olet terapeutti, ohjaaja tai parantaja, keskukset auttavat Sinua luomaan tilan, joka tekee toisille helpommaksi tehdä haluamansa muutokset elämässään ja olemuksessaan.

Työskennellessäsi energiakehojen ja valokehon keskusten parissa, harmonisoit energian ympärilläsi, lisäät siihen korkeammat frekvenssit ja muutat sen valoksi, lisäät valoa kaikkeen ympärilläsi. Sinulle kehittyy henkinen hohto, joka on ihmiskunnan seuraava kehitysaskel.

Tulet löytämään oman ainutlaatuisen tapasi käyttää valoa.

Kutsumme Teitä, jotka haluatte suurempaa osaa valon tuomisessa maailmaan.
Kutsumme Teitä, jotka haluatte olla johtamassa ihmiskunnan kehitystä valoon.
Kutsumme Teitä, jotka olette valmiita palvelemaan maailmaa enemmän.

Halusi palvella on kuultu. Sinulle on avattu tie, joka tukee henkistä kasvuasi
ja sallii Sinun auttaa maailmaa enemmän. Sinusta tulee valon lähde toisille.