Päivitetty 20.12.2020Etusivu

Visio

TAPAHTUMAKALENTERI

Tule tietoiseksi

Meditaatio

Kaiken A & O

Uutiset

Viestit

Linkit

Askelmat Uuteen Elämään -cd

Uuden elämän luominen-kurssi

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuuntele Valomeditaatio_2020

Rakas Jumala

olen ymmärtänyt, että elämässä on tarkoitus tapahtua kehitystä, laajentumista.
Tietoisuuden laajenemista käsittämään kaikkialla läsnäolevan Jumalallisuuden ikuinen äärettömyys...
Laajentumista tapahtuu vain jos kykenen ylittämään rajani, minkä tahansa tavanomaisuuden, totutun kaavan, ympäristön vaatimusten, mukavuuden halun tai pelon aiheuttaman rajan.

Elämän kokemusten myötä tietoisuus väistämättä laajenee ja lopulta saapuu oivallus, jolloin voin alkaa tietoisesti vaikuttamaan kokemuksieni laatuun. Voin valita elänkö oman totuuteni mukaisesti, vai olenko luomieni harhakuvien vanki. Elänkö olemattoman pienenä - rajattuna - vaikka voisin olla ääretön ja vapaa, rakkaudesta käsin joka hetki valintoja tekevänä elämästä nauttivana Jumalallisena valoisana olentona.

Me kaikki käymme läpi samaa laajentumista kohti Jumalaa. Toiset ovat jo sen tehneet ja sen myötä meillä on aina vain helpompi kulkea tätä tietä. Valo kirkastuu ja näemme selkeämmin seuraavan askeleen suunnan. Olemme oikeastaan jo astuneet ylöspäin kohoavan voiman spiraalimaiseen virtaan, joka vääjäämättömästi kannattelee meitä kuljettaen meidät mukanaan kohti korkeampia ulottuvuuksia.

Aina emme kuitenkaan jaksa jokapäiväisen elämämme keskellä muistaa ja havaita rakkauden ja jumalallisuuden läsnäoloa. Voimme kuitenkin edesauttaa tietoisesti omaa laajentumistamme rauhoittamalla joka päivä mielemme kutsumalla korkeamman olemuksemme valoa luoksemme.

Seuraava meditaatio on yksi keino kutsua korkeampaa olemusta ja kokea yhteys maailmankaikkeuden Jumalalliseen rakkauteen ja valoon.

Istu mukavasti ja sulje silmäsi.
Hengitä rauhallisesti muutaman kerran syvään sisään ja ulos. Jokaisella sisäänhengityksellä ajattele puhtaan valkoisen valon tulevan päälakesi kautta alas täyttäen keuhkosi, ja uloshengityksen aikana valo leviää koko kehoosi, sen jokaiseen osaan, jäseniin, elimiin, verenkiertoon, luustoon, hermojärjestelmään, jokaiseen soluun ja atomiin. Jokaisen hengityksen aikana valo kirkastuu ja syvä rauhan tila leviää koko olemukseesi, rentouttaen ja vapauttaen kaiken kiireen ja häiritsevät ajatukset.

Valon täyttämässä olemuksessasi huomiosi siirtyy sydämen alueelle, rintakehän keskeltä löytyvään pienen pieneen valon pisteeseen, joka alkaa kasvaa - samalla kirkastuen.
Huomaat valopisteen laajenevan säteilevän pallon muotoisena, ensin hitaasti, ja vähitellen laajeneminen alkaa voimistua ja voimistua, ja lopulta havaitset valon laajenevan kehosi ulkopuolelle, leviten ympäröivään huoneeseen, jatkaen rakennuksen ulkopuolelle - ulos - laajentuen koko ympäröivälle alueelle, kaikkien rajojen tuolle puolen, valaisten koko maapallon, ja jatkaen avaruuteen - saavuttaen aurinkokunnan, linnunradan ja jatkaen laajentumistaan koko universumiin.

Valon laajentumisen myötä havaitset sen mukana myös tietoisuutesi laajentuneen käsittämään koko maailmankaikkeuden. Jumalallisen alkulähteesi valo säteilee ja värähtelee kaikkialla ympärilläsi, sisältäen kaiken mitä on, on ollut ja tulee aina olemaan.
Potentiaalina odottaen luomistaan.

Kun katselet ympärillesi, huomaat valon muodostuvan pienen pienistä valopisteistä, jotka ovat ohuiden valonsäteiden kautta yhteydessä toisiinsa, ja näin muodostavat koko maailmankaikkeuden kattavan valon verkon.

Olet tämän verkon kautta yhteydessä kaikkialla läsnäolevaan Jumalalliseen valoon, Rakkauteen, Viisauteen, Pyhään totuuteen, alkuperäiseen luovaan Voimaan.

Voit halutessasi liikkua tietoisuutesi mukana täällä universaalin mielen valon verkolla, minne vain haluat. Voit antaa sisäisen katseesi kulkea pitkin verkkoa, joko lähelle tai miten kauas tahansa, ja etsiä kohdan joka vetää sinua puoleensa. Se voi olla joko kirkkaampi, tai vaikkapa himmeämpi. Se voi muodostaa kauniin kuvion, tai säteillä kutsuvasti. Mikä tahansa sinusta tuntuu kiinnostavalta.

Sinun ei tarvitse miettiä, mitä sen pitäisi olla, voit vain antautua sisäisen viisautesi kutsuun. Täällä kulkiessasi voit luottaa täysin maailmankaikkeuden Rakkauden ja Viisauden opastukseen.

Voit halutessasi pyytää vastauksen johonkin mieltäsi askarruttavaan kysymykseen. Tai voit pyytää apua tai opastusta mihin tahansa asiaan, ongelmaan, elämäsi tarkoituksen löytämiseen, tietoisuutesi laajentumiseen. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin pyytää, ja Jumalallisen valon Rakkauden ja Viisauden voimat saapuvat avuksesi, ja johdattavat sinut juuri oikeaan suuntaan löytääksesi juuri sen mitä tarvitset.
Voit nyt kutsua korkeampaa tietoisuutta ja esittää kysymyksesi, tai pyytää vain ohjausta elämääsi. Voit myös tarjota apuasi ja palveluasi valon verkolle. Voit kysyä mikä olisi paras tapa jolla voisit auttaa maailmaa yhdistymään Jumalalliseen valoon,  ja miten voisit lisätä valoa sinne missä se  vielä on verhottuna tiedostamattomuuteen.
************
Katsele ympärilläsi olevaa hienoa kimaltelevaa valon verkkoa, ja tutki, voitko nähdä jotain mikä kutsuu sinua puoleensa. Valoverkon kirkkaampi kohta, kauniimpi kuvio, tai ehkä himmeämpi alue, joka kaipaa huomiotasi. Voit havaita ehkä välkehtivää valoa tai jopa kuulla sisäisillä korvillasi jonkinlaista ääntä. Mitä tahansa havaitset, anna korkeamman ohjauksen johtaa sinut juuri oikeaan paikkaan.
Saavuttaessasi paikan, tunnustele tietoisuutesi avulla onko siellä sinulle jonkinlainen viesti.

- Minkälaisia mielikuvia se sinulle aiheuttaa?
- Voitko siirtää itseesi kuvion kauneutta ja kirkkautta?
- Vai haluaisitko itse lisätä säteilyäsi himmeämpään kohtaan?
- Ehkä haluat tutkia verkkoa tarkemmin, ja supistaa itsesi pienemmäksi nähdäksesi yksityiskohtaisemmin.
- Tai ehkä haluatkin saada laajemman kuvan, ja kasvat suuremmaksi jotta voit nähdä kokonaisuuden.

Mitä tahansa koetkin, voit luottaa siihen että saat juuri oikean kokemuksen ja havainnon.
Tällä tasolla saadut kokemukset avautuvat sinulle ajatusten muotoon palattuasi taas maan tason tietoisuuteen.

Voit tutkia valon verkkoa aina kun vain haluat saada korkeampaa näkemystä asioihin ja laajentaa tietoisuuttasi.

Kun olet valmis, kiitä korkeampaa ohjausta ja ala hiljalleen vetäytyä valon verkolta mielessäsi supistaen tietoisuuttasi valon laajuudesta, kohti sitä pientä valon pistettä rintasi keskellä. Hitaasti, siirtyen asteittain kohti fyysistä olemustasi.

Saavutettuasi valon pisteen, voit alkaa tiedostamaan kehoasi, havaita ihanan rentoutuneen olotilan, selkeyden ja rauhan, elinvoiman jokaisessa solussasi. Voit samalla tiedostaa tuoneesi valon mukanasi  fyysiseen ulottuvuuteesi.

Avaa silmäsi ja katsele maailmaa valoisasta näkökulmasta, rakkauden ja rauhan, totuuden ja viisauden lähtökohdasta.

 

***************

 

VIESTIÄ SAA VAPAASTI JATKAA ETEENPÄIN