Päivitetty 18.04.2018Etusivu

Visio

Ooppera RAKKAUDEN MYSTEERI

KUUNTELE: Sielun säveliä & lauluja

TAPAHTUMAKALENTERI

TOIMINNAN AIKA....

Valaistumisen avain

Tule tietoiseksi valokehostasi -kurssi

Meditaatio

Kaiken A & O

Uutiset

Viestit

Linkit

Askelmat Uuteen Elämään -cd

Uuden elämän luominen-kurssi

 

 

 

 

 

 

 

 

VALON KAHDEKSAS AALTO
Valon pikatehokurssi 06.05.2018 - 10.06.2018

Tule tietoiseksi valokehostasi-nettikurssi

Valon energiaportti on avoinna 36 päivän ajan joka päivä klo18-21. Valo-olentojen energeettinen tuki on takanasi valokehoharjoituksia tehdessäsi. Joka päivä jaetaan kaksi erilaista meditaatioharjoitusta kuunneltavaksi sivuillamme (yht. 72 erilaista meditaatiota). Meditaatioharjoitukset ovat suomenkielellä. Yhteisiin meditaatiohetkiin osallistuminen edellyttää ilmoittautumista email: ainoaoikea@aomedia.fi

Saat ilmoittaumisestasi palautteena: käyttäjätunnuksen sekä salasanan päästäksesi Tule tietoiseksi valokehostasi-nettikurssi-sivulle.

Kurssi on kaikille ilmainen, mutta vaatii sitoutumisen jokapäiväiseen meditaatiohetkeen valo-olentojen kanssa 36 päivän ajan.

 

**********************************

Kevät auringon

Solaarisen auringon säteily -kurssi

alkaa sunnuntaina 18.02.2018 klo 18.00

(klikkaa kuvaa: kuulet Orionidit -meditaatiomusiikin by AOM)

 

Kurssi on ns. nonstop -nettikurssi, johon voit osallistua silloin kuin se Sinulle parhaiten sopii. Kurssin kesto on 8 viikkoa. Joka sunnuntai 18.02.2018 alkaen lataamme sivuillemme yhden uuden meditaation, auringon säteily -harjoituksen kuunneltavaksesi. Luo itsellesi uudenlainen mentaalinen malli tietoisuutesi laajentamiseksi, ja käytä sitä päivittäin muuttaaksesi jokapäiväistä elämääsi valoisammaksi ja aurinkoisemmaksi. Vapauta sisäinen valosi ja ilmennä asioita auringonvalon avulla. Solaarinen Aurinkotietoisuus on korkeamman tason tietoisuutta Auringonvalosta joka hetki.

Kurssi on kaikille osallistujille ilmainen. Kurssiin osallistuminen edellyttää ilmoittautumista kurssille sähköpostitse: ainoaoikea@aomedia.fi

Saat ilmoittautumisesta palautteena käyttäjätunnuksen sekä salasanan päästäksesi Solaarisen auringon säteily -kurssi sivulle.

 

***************************************************

Vieläkään ei ole myöhäistä:

Nyt on toiminnan aika

Lue koko viesti vuodelta 2007:

Kun ihmiset kuuntelevat MINÄ OLEN -olemusta sisällään, aina enemmän valotyöntekijöitä tulee tietoiseksi siitä, että vuosi 2018 on huippusiirtymäjakso. Ihmiset aistivat käsillä olevan tilaisuuden, ja he tekevät vapaaehtoisesti yhteistyötä Jumalan suunnitelman kanssa, ankkuroimalla sisään tulevaa valoa ihmiskunnan sydämiin ja mieliin sekä maapallon fyysiseen aineeseen.

Ympäri maailmaa on runsaasti valotyöntekijöitä, jotka työskentelevät tietoisesti täyttääkseen ainutlaatuisen osansa tässä esiin tulevassa Jumalan suunnitelmassa, ja valotyöntekijäryhmiä, jotka liittyvät yhteen tänä vuonna erilaisissa valotoiminnoissa koko ihmiskunnan puolesta. Kiitollisuus, joka virtaa kaikkitietävän, kaikkialla olevan ja kaikkivoivan Isä/Äiti Jumalamme sydämestä vastauksena tähän elämän epäitsekkääseen palvelemiseen, on innoittavaa.

 

*************************************************

 

3-osainen Sinfoninen teos:

Itämaan tietäjät

kts. linkki

*******

 

VIESTIÄ SAA VAPAASTI JATKAA ETEENPÄIN