Etusivu

Visio

Tule tietoiseksi

Meditaatio

Kaiken A & O

Uutiset

Viestit

Linkit

 

 

 

 

 

 

 

 

Tervehdys Orinilta. Kaikki valon olennot ovat täällä. Kun hengität sisään, kuvittele itsesi olevan valossa. Rauhan kanssa joka sinulla on kuvittele eteesi Rauhan Enkeli. Rauhan olemus. Yksi niistä, joka työskentelee kanssasi. Kun tunnet itsesi kasvavan enemmän rauhan täyteiseksi. Ja Jos tunnet huolten taakka hartioiltasi. Tämä Enkeli on yhteydessä sinun Sielusi Enkelin kanssa. Kun tunnet virittäytyväsi tähän Enkelien valtakunnan Rauhaan. Kaunis musiikki, poikkeuksellisen mahtava ilmapiiri, sellainen rakkauden, harmonian, ilon, rauhallisuuden, leikkisyyden energioiden aaltoilu, kaikkiin näihin voit virittyä kun olet sisällä tässä rauhassa, olet magneettinen tälle kaikelle valolle ja Enkeliolennoille.

Rauhan Enkeli seisoo nyt edessäsi, katsoo sinua silmiin ja kysyy, oletko valmis astumaan uudelle rauhan ja harmonian tasolle elämässäsi. Leikkiäksesi Enkeleiden ja valon olentojen kanssa vielä useammin. Jos olet valmis, tämä olento pitää kädessään rauhan liekkiä, lohduttavan rauhan. Halutessasi, voit ottaa sen käteesi ja asettaa sen sydämeesi. Voit antaa sen kasvaa ympäröimään koko kehosi, ja rakastettavasti korkeammille tasoille, tämän rauhanliekin, joka on lähtöisin kaikesta mikä on, ykseydestä. Tämä on liekki, joka yhdistää kaiken mikä koskaan on ollut erillään. Joten tunne kaikkien itsesi osien yhdistyvän yhdeksi kokonaisuudeksi, Kaikki paikat jossa olet kokenut tyhjyyttä itsessäsi, pahoinvointia itsessäsi, olet vapauttamassa sisäistä huonovointisuuttasi. Ja sinä voit asettaa tämän rauhan liekin mihin tahansa alueelle elämässäsi, jos siinä on ristiriidan vaikutelma.

Kuvittele, että lähetät kaiken tämän rauhan harmonian, joten laita tämä rauhan liekki mihin haluat, mahdollisesti sanoen itsellesi, että siellä ei ole mitään ongelmaa, on ainoastaan rauhaa ja harmoniaa.

Näet edessäsi nyt Enkelin, Sielusi enkelin, ja tämä enkeli tarjoaa sinulle rauhan värähtelyjä, rauhan kokemuksen, joka on syvempi, syvällisempi, hellävaraisempi, jokaisella tasolla, fyysisellä, emotionaalisella ja mentaalisella tasolla. Voitko tuntea tämän rauhan resonanssin. Sinun sielun Enkelisi työskentelee kanssasi ja ottaa sinut sisään nyt ja tulevaisuudessa, uuteen rauhan tasoon itsessäsi.

Jotkin hyvin ydintasot olemuksessasi ovat todella linjattu, palautettu, vielä suurempaan rauhan hengen värähtelyyn, todella suuren entiteetin, joka pitää rauhaa, ja rauhan potentiaalia jokaiselle planeetallanne. Tämän rauhan enkelin, sielusi enkelin ja kaikkien valon olentojen avulla sinä tulet vielä enemmän linjatuksi, vielä enemmän virittyneeksi, keskeistyneemmäksi tähän rauhan värähtelyyn. Tämä on aina käytettävissä. Joten sinun ei tarvitse tehdä niin paljon sen eteen, koska se on aina heti käytettävissäsi.

Joten sinä voit olla edistämässä tätä rauhaa. Antakaamme tämän alkaa tapahtua. Antakaamme sen linjautumisen alkaa tähän paikkaan. Sinä saatat huomata kohonneen harmonian tunnelman, enemmän resonanssia, suurempaa laajentumista ja syvää rauhaa, mitään ei tarvitse järjestää, mitään ei tarvitse tehdä. Antakaamme rauhan hengen virrata lävitsemme ja ympäristöömme, kaikkiin molekyyleihin ja atomeihin, kodeissamme ja huonekaluissamme. Kaikkeen elämään ympärilläsi. Sinä vaikutat osaltasi. Vaikuttava energia kaikissa ihmissuhteissa ja muissa asioissa.

Kun olet Sopusoinnussa ja rytmissä maailmankaikkeuden ja korkeampien olemuspuolien kanssa, ilmentäminen on helppoa. Sinulla on rauha kun olet suuremman elämän virrassa, tässä Jumalallisen itsessäsi ja kaikessa elämässä. Anna rauhan virrata koko kehoosi, ensin fyysiseen kehoosi, rentouttaen ja rauhoittaen, kaikki atomit ja solut alkavat tulla todella oikein linjatuiksi rauhan hengen kanssa, virittäen kaikki linjauksesta kadoksissa olleet kuviot ja mallit, palauttaen ne Sielusi tasolle, kuin antenni löytäensolujesi värähtelyt. etsien uudet värähtelyt tasapainottaen ja harmonisoiden ne oikealle taajuudelle, lähettäen valoa ja energiaa ja elinvoimaa, hyvinvointia. Anna rauhan virrata emotionaaliseen kehoosi, värähdellen, vapaasti hengittäen, selkeyttäen ja puhdistaen. Ilmentäen maailmalle tietoa turvallisuudesta ja luottamuksesta. antautumisesta avoimuuteen nauttia todellisesta rauhasta.

Rauhan henki ja sielusi rauhan enkeli, ja monet muut valon olennot jotka työskentelevät kanssasi hyvin syvällisellä tasolla, asettavat tarkkaavaisuutesi saavuttaaksesi uuden rauhan tason. Anna rauhan energian kulkeutua mentaaliin kehoosi, vapauttaen kaikki ajatusmallisi jotka pitivät sinut rajattuna huonommuuteen, taisteluun, vastarintaan. Vain tunne, kuinka nämä olennot hävittävät nämä asiat pois. Kaikki paikat, joissa sinä olet väsynyt pakollisiin uskomuksiin ja käyttäytymismalleihin, tulevat nyt vapautumaan tässä energiassa. Joten voit uskoa, että on mahdollista elää koko ajan tässä sopusoinnussa ja harmoniassa. ja maailmankaikkeuden rauhassa itsesi ja muiden kanssa.

Voit aloittaa värähdellä harmonisoivasti, tehdäksesi elämäsi helpommaksi ja pysyä tässä rauhassa. Tiedät että voit ansaita tämän rauhan ja harmonia. Voit pysyä tässä energiatilassa joka ympäröi sinua Todellisuudessa kun pysyt tässä rauhan tilassa, vaikutat kaikkiin ympärilläsi. Olet tulossa tietoisemmaksi ja voit aloittaa palvelemisen välittömästi, kun mikä tahansa yrittää tuhota rauhaasi, mikä tahansa, nyt vapauta mikä tahansa reaktio, ja voit välttää kaikki kiusaukset joutumatta pois tästä virrasta, ja voit ylläpitää sitä kaikilla tavoilla, kaikkien valon olentojen tukemana, jotka haluavat olla sinun kanssasi. Jumalallinen tahto yhdistyy myös tähän mukaan. Anna päälakesi avautua ja mielikuvituksessasi johdata rauhan energia virtaamaan kuin valon virta kehoosi ympäröiden sinut kauniilla valolla. Joki puhdasta, korkeasti värähtelevää, täydellistä valoa. täyttäen sinun aurasi tällä kauniisti järjestäytyneellä lumikiteen timantin valon mallilla, täyttäen tietoisuutesi rauhalla, harmonialla ja hyvän olon tunteella.

Tunne kuinka aurastasi tulee magneettinen ja laajempi ja laajempi ja yhdistyt kaikkiin muihin jotka pitävät yllä tätä samaa päämäärää. Muodostaen rauhan ja harmonian tilan ja tietoisuuden teissä kaikissa. Voit jakaa tämän muiden kanssa. Teillä on kyky kääntää pois kaikki, mikä johtaa pois tästä rauhasta. Anna tämän kauniin valon olemuksen pitää huolta rauhasta, että se voi olla korkeavärähteinen ja painaa nämä uudet kuviot rauhan hengen kanssa. Sinun lävitsesi, kaikki tulee magneettiseksi tälle rauhalle ja yltäkylläisyydelle, hyvinvoinnille, ilolle, harmonialle , puhtaudelle, vapaudelle, näkemykselle, Yhdessä tämän valon kanssa kaikki joka puolella maailmaa voivat pitää yllä tätä päämäärää. Näe yhteisen tunteen tulleen luoduksi, monien valon olentojen energisoiman. Lisää rauhaa säteilee ja tulee sisään alkaen säteillä elämääsi, kaikille ystävillesi, rakkaillesi, tutuille, ja tuntemattomille, asiakkaillesi ja oppilaillesi. Aisti miten säteily tulee vieläkin voimakkaammaksi. Pidä tätä rauhan hengen värähtelyä yllä.

Anna ympyrän laajentua, mahdollisesti tulla vielä voimallisemmaksi, ylläpitäen tätä rauhaa sinun kaupungillesi, muuttaaksesi sitä, tehdäksesi sen rauhallisemmaksi ja tasapainoisemmaksi. Yhdisty kaikkiin valon olentoihin ja ihmisiin kaupungissasi pitääksesi. Tunne rauha jonka sinä luot tavoittaa, eläimet ja kasvit kaupungissasi, kaiken toiminnan ihmisten kesken, ajatusmallit, tunteet. Katso sisäisillä silmilläsi kaikilla tasoilla kuinka voit työskennellä tällä tavalla.

Tiedät että teet tätä laajemmalla tietoisuudella valon olentojen kanssa, että nämä olennot pitävät rauhaa maallesi, kaikkien niiden kanssa jotka haluavat värähdellä ja tullen osaksi tätä ryhmätyötä. Ja tiedä, että he pitävät yllä myös sinun kykyäsi tässä rauhan työssä.
Koe laajentuminen tässä rauhan ylläpitämisessä, tasaisena, vankkumattomana ilman yhtään epäröintiä koko ihmiskunnassa ja koko planeetalla. Avaudu nyt näille olennoille jotka ovat yhdistyneenä tähän valoon, ja jotka lähettävät tätä voimaa, teidän rauhaanne, ryhmän rauhaan. Kaiken, mitä olette oppineet tästä rauhasta, voitte säteillä joka hetki, ja pitää poissa epäharmoniasta. ladatkaa ttätä ryhmää valolla, keskittyen ihmiskunnan rauhaan.

Tiedä että tämä on teidän lahjanne, jokainen energialähetys joka tasolla rekisteröidään, teidän tekonne on tiedostettu ja huomioitu näiden valon olentojen taholla. ja edistää osaltaan teitä avautumaan vielä enemmän tälle rauhalle , harmonialle , virtaavuudelle elämässänne. Edistää teitä vastaanottamaan valon kuvioita, magnetisoimaan hyvää ja tuo elämäänne virtaavuutta ja synkroniaa. Teidän ei tarvitse työskennellä kovasti, teidän pitää vain olla avoin näille teille lähetetyille mahdollisuuksille joka hetki.

Kuten kukkaset sinun ympärilläsi, kun värähtelet tätä rauhan valoa, virtaavuudessa ja harmoniassa, katsele ympärillesi mitä mahdollisuuksia, ilmentämisen potentiaalia, tunne kukkaset, tunne kauniit kukkaset, jotka avautuvat auringonvalossa, ja siellä on yksi kukkanen sinun poimittavaksesi, lahja sinulle, kukkanen jonka sinä laitat sydämeesi, ja käärit sen uuteen rauhasi värähtelyyn.

Ja nyt toivotan sinulle mitä parhainta Uutta Vuotta!