Etusivu

Visio

Tule tietoiseksi

Meditaatio

Kaiken A & O

Uutiset

Viestit

Linkit

 

 

 

 

 

 

 

 


Meditaatio Rauhan kunniaksi
Rauhan Hengen kutsu

1. Noin viisi minuuttia ennen puoltayötä, asettaudu mukavasti ja valmistaudu ottamaan osaa rauhan meditaatioon. Hengitä sisään, Kuvittele kylpeväsi valossa. Täytä itsesi valolla jokaisella sisäänhengityksellä. Lähetä valoa jokaiseen kehosi osaan.

2. Kutsu sieluasi luoksesi ja kuvittele sen ympäröivän sinut valolla. Sielusi vastaa aina kun kutsut sitä. Valoa säteilevä ja rakastava sielusi läsnäolo liittyy tietoisuuteesi, olet siitä tietoinen tai et. Anna sydänkeskuksesi laajentua valosta; mielesi tulla selkeäksi, tunteesi tasoittua ja rauhoittua.

3. Ajattele itsesi säteilevänä aurinkona. Olet täynnä valoa, tulossa läpikuultavaksi rajoittamattoman valon lähteeksi.

4. Tiedosta miljoonat valotyöläisten sielut jotka meditoivat kanssasi. Huomioi yhteytesi näihin sieluihin. Huomioi miten kaikki olette luomassa kaunista valoa joka ympäröi maapallon. Maa alkaa säteillä valoa teidän kaikkien yhteen liittyneiden sielujen kanssa.

5. Huomioi miten Ylösnousseiden, Mestareiden, Oppaiden, Enkeleiden ja Opettajien valo liittyy yhteen muodostaakseen yhteenkudotun valon verkon joka ympäröi maapallon ja kaikki valotyöntekijät.

6. Huomioi valo joka virtaa Valaistuneista kaikkiin valotyöntekijöihin, myöskin sinuun. Täytä itsesi valolla, voimalla, rohkeudella, armeliaisuudella ja ilolla jotka toimitetaan sinulle.

7. Täällä on olento, jonka läsnäolo on ollut maan läheisyydessä jo vuosia rauhaa tavoittelevien sielujen kutsumana.. Tämä on Rauhan Henki, hyvin suuri olemus. Yhteisessä meditaatiossamme me kutsumme Rauhan Hengen, Suuren Rauhan Enkelin tulemaan ja siunaamaan meidät rauhaan.

8. Keskiyöllä, tai milloin sinä vain voit, liity meihin meditaatiossa ja kutsu Rauhan Henkeä, pyydä tätä suurta Enkeliä koskettamaan jokaisen ihmisen sydäntä rauhalla. Tämä Henki on hyvin todellinen olento, jonka kosketus voi luoda suuria muutoksia. Hiljainen tai ääneenlausuttu OM ilmaisee tahtosi olla yhteydessä Rauhan Henkeen.

9. Tunne Rauhan Henki,tämä suuri Enkeli, keskitä tietoisuutesi ihmiskuntaan, kuunnellen kutsua. Tunne tämän Enkelin vastaus hänen koskiessaan kaikkien ihmisten sydämiä. Ota vastaan tämä energia sydänkeskukseesi. Ota syvä sisäänhengitys ja anna Enkelin energian levitä jokaiselle olemuksesi tasolle.

10. Anna tämän Suuren Rauhan Enkelin koskettaa elämääsi. Mieti, kuinka itse voit enemmän kokea ja luoda rauhaa elämääsi, ja näin ollen myötävaikuttaa maailman rauhaan.

11. Sano itsellesi, “Annan Rauhan Hengen ilmaista itseään kauttani, ja nyt lähetän rauhaa ja harmoniaa kaikille tuntemilleni ihmisille. Levitän hyvää tahtoa ja ystävällisyyttä minne tahansa menenkin. Tarkkailen ajatuksiani; vapautan itseni tuomitsemisesta ja kritiikistä. Lausun rakastavia sanoja muille. Puhun sanoja jotka levittävät rakkautta ja valoa. Säteilen rauhaa. Ansaitsen elää rauhassa ja harmoniassa joka hetki”.

12. Kuvittele itsesi säteileväksi auringoksi. Salli itsesi valita rauha elämääsi ja ihmiskunnalle säteilemällä valoa joka sinä olet. Kuvittele itsesi tulevan rauhaa ja hyvää tahtoa säteileväksi keskukseksi muille.

Kuvitelmasi yhdistyy tuhansiin ympäri maailmaa, kun sinä säteilet rauhaa:

Ystävillesi ja perheellesi
Kaikille jotka ovat vastaanottavaisi sinun lähetyksellesi
Kaikille valotyöntekijöille planeetalla
Kaikille johtajille, niin että he opastavat valtionsa rauhaan
Koko ihmiskunnalle
Kasvi-, eläin-, ja mineraalikunnille

Odottamatta mitään mitattavissa olevaa palautetta. Olet juuri myötävaikuttanut kaikkeen elämään arvokkaalla ja tärkeällä tavalla.