Päivitetty 06.03.2022Etusivu

Visio

KUUNTELE: Sielun säveliä & lauluja

TAPAHTUMAKALENTERI

TOIMINNAN AIKA....

Valaistumisen avain

Tule tietoiseksi valokehostasi -kurssi

Uuden elämän luominen-kurssi

 

 

 

 

 

 

 

 

***************************************************

Solaarisen auringon säteily -kurssi

Kevät 2022

vapaasti ladattavissa/kuunneltavissa

Toivotan sinut tervetulleeksi tähän suureen seikkailuun, jossa voit tutkia, löytää ja leikkiä auringon valolla, oppia lisää sen säteilystä ja miten voit tuoda sen säteilyn mieleesi, kehoosi, tunteisiisi; sinun tahtoosi; sinun suhteisiisi; kykyysi ilmentää; lisätäksesi korkeampaa, hienompaa valoa ja muuttaa elämäsi.

Auringon valo on elävä, säteilevä valovoima. Se on sielun tason valo. Sinun tietoisuutesi auringonvalosta ja se, että käytät sitä jokapäiväisessä elämässäsi, voi muuttaa elämäsi kaikkia alueita paremmiksi. Voit käyttää auringon valoa laajentamaan tietoisuuttasi, lisätä näkemystäsi siitä mikä on mahdollista, mitä voit antaa ja mitä voit tietää. Auringonvalo voi auttaa sinua avaamaan intuitiotasi, pystyessäsi näkemään ja tuntemaan totuuden paremmin. Sielun tavoitteet ja näkemys voivat olla sinun.

Auringon valo on voimallinen muutosvoima. Se on Rakkaus Itse. Kun saat valon sydämeesi, se voi muuttaa kykysi rakastaa itseäsi ja muita.

Aloita nyt tuomaan auringon valoa elämääsi, jotta voit tulla säteileväksi ja säteillä sen valoa jokaiseen elämänalueeseesi, valmistautuen elämään sielunasi, elämään valossa, elämään ilossa ja runsaudessa.

Kuuntele harjoitukset ensimmäisen kerran numerojärjestyksessä 1-8. Jatkossa voit tehdä harjoituksia vapaavalintaisesti.

Lataa omalle koneellesi:

1. Harjoitus: Laajenna ja kasvata säteilyäsi

2. Harjoitus: Muuta elämäsi valon avulla

3. Harjoitus: Kasvata säteilyäsi

4. Harjoitus: Synnytä valoa ja tietoisuutta

5. Harjoitus: Tule täydellisemmäksi valoksi

6. Harjoitus: Vapauta sisäinen valosi

7. Harjoitus: Valon tiivistäminen materiaan - luominen auringon valolla

8. Harjoitus: Aurinkotietoisuuden rakentaminen

**************************************

Mikäli uusi tieto/harjoitus ei päivity web-selaimeen:
Näppäimistöllä toimiessa webselaimissa yleensä toimii pikanäppäinyhdistelmä CTRL + R (Control ensin pohjaan, jonka jälkeen painetaan kerran R-näppäintä), Internet Explorerissa sama on Ctrl + F5. Pelkkä F5 näppäimen painallus riittää uusimmissa selaimissa.
Hiirellä toimiessa paina sivun päällä hiiren oikeaa näppäintä ja valitse valikosta: Lataa uudelleen tai päivitä sivu (Resfesh/Reload). Nämä toiminnot päivittävät näkyviin uusimman version sivustosta, vaikka websivustolle olisi tehty hiljattain päivityksiä ja ne eivät näy oikein.

*************************************************