Päivitetty 11.01.2015Etusivu

Visio

Valaistumisen avain

- Kokemuksia/ajatuksia avaimen käytöstä

- Jumittaako aivot

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Valaistumisen avain/avain valaistumiseen

Olet varmaan monesti jo kuullut, että me kaikki ihmiset olemme jo valaistuneita, mutta me emme vain huomaa... havaitse... muista... sitä ollessamme niin keskittyneinä ja kiinnittyneinä puuhasteluumme ympärillämme olevaan fyysiseen maailmaan ja sen sekaviin pyörteisiin. Jokapäiväinen kiire ja häly ympärillämme vie huomiomme pois todellisesta totuudesta, sisäisestä rauhasta ja tasapainosta. Olemme tietämättömiä siitä, että me olemme jo rauhan keskuksessa, jatkuvasti jatkuvassa yhteydessä Alkulähteeseen, Alkurakkauteen. Meidän tulee vain pysähtyä ja avata ovi tai portti tähän rauhan tyyssijaan. Kun tulemme tietoisiksi tästä tietämättömyydestämme voimme sallia itsemme astua tähän uuteen elämään, uuteen maailmankuvaan rennosti ja vapaasti ilman minkäänlaista kiirettä... rauha ja tasapaino vallitsee kaikkialla.

Niin, mitäpä sitten voisi tehdä, jotta tulisi tietoiseksi tästä mahdollisuudesta löytää tämä ovi tai portti tasapainon ja rauhan tilaan. Ehdotan seuraavaa......anna itsellesi, mielellesi mahdollisuus kokea ja löytää uusi kokemus tämän uuden hienomman ajatuksen parissa. Mitäpä jos....sittenkin uskaltaisit kokeilla Valaistumisen avainta oman porttisi avaamiseen. Ajattelet rauhallisesti, hitaasti, rennosti ja vapaasti näitä kohottavia, laajentavia uusia ajatuksia niiden vanhojen ja jatkuvasti mielessäsi pyörivien ajatuksien sijaan. Anna mielellesi ja aivoillesi uutta purtavaa, uutta energiaa.... salli rauhan ja tasapainon tulla olemukseesi.

Ei mitään arvostelua, ei kyseenalaistamista, ei väkisin yrittämistä. Ainoastaan antaudut ja rentoudut näiden uusien kohottavien ajatuksien pyörteisiin. Se on kuin leikkiä, viattoman lapsen leikkiä.

- PJ -

Vuoden 2015 ensimmäiset vinkit:

Keskity ainoastaan lauseparin toistoon. Mikäli huomaat, että ajattelet jotain muuta,
niin palaa takaisin toistamaasi lausepariin.

Uppoudu ja sulaudu lauseparien tasaiseen lausuntaan.
Lauseiden merkitys ei ole tärkeää, ainoastaan sulaudu elämän virran kokemukseen.

Salli itsesi olla yhtä elämän virran kanssa. Elämä hymyilee Sinulle, Sinä hymyilet Elämälle.

Kävelymeditaatio:

Hengitä syvään sisään - Elämä hymyilee minulle - Hengitä ulos - Minä hymyilen Elämälle
Rytmitä kävely - hengitys - lausepari itsellesi sopivaksi kävelyvauhdiksi.
Aisti ympärilläsi avautuva maailman kauneus. Raitis ilma, lumen puhtaus, auringon kirkkaus, ääretön avaruus, tuikkivat tähdet, rauha ja hiljaisuus....

Sulaudu ja uppoudu, Tule yhdeksi tämän Elämän kokemuksen kanssa.

Jumala kävelee kanssasi, Sinä kävelet Jumalan kanssa...

Jumala ilmentää itsensä Sinun kävelysi kautta. Jumala kävelee Sinussa.

- PJ -

Vuoden 2014 viimeisen päivän oivallus

Maailmankaikkeuden totuuden toteaminen ja sen toteuttaminen

Tänään aamulla käytäessäni Kultainen avain -menetelmää vaihdoin objektisanaksi Kristus -sanan. Aika pian avaimen "käynnistämisen" jälkeen lauseparien joukkoon ilmestyi uusi lausepari ihan itsestään.... Kristus kutsuu minua, minä kutsun Kristusta.... Jatkaessani tämän lauseparin käyttöä, alkoi hetken kuluttua ilmestyä uusia lausepareja tietoisuuteeni...Jumala kutsuu minua, minä kutsun Jumalaa... Tämän jälkeen lauseparit tulivat kaikkeen tekemiseeni mukaan... Jumala tiskaa minun kanssani, minä tiskaan Jumalan kanssa ... Jumala luo minun kanssani, minä luon Jumalan kanssa... Jumala luo lunta minun kanssani, minä luon lunta Jumalan kanssa.... jne.... Näin Maailmankaikkeuden totuuden toteamisen lauseet tulivat mukaan jokapäiväisen arkielämän jokaiseen hetkeen. Tuntui luonnolliselta toimia yhdessä Jumalan kanssa, olla joka hetki tietoinen suuremmasta. Tietoista vuoropuhelua sekä yhdessä työskentelyä suuren ja pienen välillä.

- PJ -

Sykroniaa

Aika pian Kultainen avain -ryhmän ensimmäisen yhteisen kokoontumisen jälkeen Seppo Tanhuan astro-sivuilla kerrottiin Kultaisen ajan alkamisesta tulevan heinäkuun alkupuolella (v. 2014). http://www.astro.fi/

Pari päivää ennen Kultainen avain -ryhmän toista kokoontumista lääketieteen tohtori Deepak Chopran kirjoitus julkaistiin Taloussanomissa.

http://www.taloussanomat.fi/ihmiset/2014/05/16/tama-on-pahin-asia-jonka-voit-tehda-aivoillesi/20146998/139

Lisää sykroniaa... päivittäessäni tätä sivua eteeni tuli Erkki Lehtirannan juttu Minä Olen -lehdessä Deepak Choprasta. kts. linkki http://minaolen.com/lehti/Chopra.htm

- PJ -

Niin, mieleeni tuli sellainen ajatus tästä Valaistumisen avain -meditaatiomenetelmästä, että sitä voisi verrata vaikkapa Linux- tietokonekäyttöjärjestelmään eli se on vapaasti jaossa kaikille ihimisille kaikkialla maailmassa ja vapaasti jokaisen kehitettävissä eteenpäin omalle itselleen sopivaksi käyttöjärjestelmäksi. Tyhjennä siis vanha kovalevysi ja lataa uusi, entistä ehompi käyttöjärjestelmä Valaistumisen avain -meditaatiomenetelmää hyödyntäen. Luo itsellesi uusi valoisa, eloisa ja iloisa elämä.

- PJ -